ADFit Marketing Solutions
English

Ügyfeleink:

Számlakibocsátók

Budapest Bank

DíjbeszedÅ‘ Zrt.

Hirdetők

 

Raiffaisen Bank

Filozófiánk

Az Ön üzleti sikere azon is múlik, hogy mennyire szorosan és eredményesen tud együttműködni más szervezetekkel, partnerekkel. Az együttműködés azonban nem mindig könnyű. A kapcsolatok még optimális körülmények mellett is gyakran limitáltak, és csupán a szerződésekre, tranzakciókra korlátozódnak.


Ahhoz, hogy sikereket érjünk el, nem elég a legjobb technológiai megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtanunk. Ezért igyekszünk túlszárnyalni ügyfeleink elvárásait, kiküszöbölni a problémás területeket, ezáltal biztosítva minden érintett számára a nyereséges működést. Tapasztalatunk szerint a gyümölcsöző kapcsolatok alappillére a bizalom együttműködés és az elkötelezettség. Ezek mellett pedig egy olyan partneri közeg kialakítása, amelyben a kulcsemberek világosan értik egymást, és együttműködnek a közös célok eléréséért.

Míg egy sikeres üzleti kapcsolatnak mindegyik fél hasznát látja, a partnerségi viszonyra törekvés sokszor nem jelent többet ábrándozásnál és üres szavaknál. Ha a véletlenre bízzák, néhány többé-kevésbé sikeres lehet ugyan, de a legtöbb soha nem hoz olyan megtakarításokat, fejlesztéseket és árbevétel-növekedést, amelyet egy erős üzleti partnerkapcsolat eredményezhetne.

Mi ügyfeleinket csapatunk tagjainak tekintjük. Ez a hozzáállás mindkét fél számára előnyös; ügyfeleinknek ez hatékonyabb koordinációt, a határidők és költségkeretek pontos betartását, kreatívabb megoldásokat és több stratégiai üzleti lehetőséget jelent.


Copyright © 2009-2018 Adfit Ltd. All rights reserved.
credits | privacy | terms and conditions
Facebook Twitter